1. Laman utama
  2. Produk
Profil Aluminium, Ekstrusi Aluminium Fenglu adalah satu pengilang ektrusi aluminium dan profil aluminium yang paling besar di China. Kami membekal paip ekstrusi aluminium, tiub, pagar ekstrusi aluinium, singki haba ektrusi aluminium dan lain-lain.
Bahagian Aluminium Fabrikasi Kami membekal pelbagai jenis bahagian fabrikasi aluminium seperti penutup aluminium fabrikasi, panel, pagar aluminium fabrikasi, rangka aluminium, susuran tangga aluminium, alat-alat, besi tuang dan fabrikasi aluminium.
Tetingkap Aluminium Fenglu adalah satu pengilang tetingka aluminium di China. Kami membekalkan tetingkap aluminium dan pintu aluminium yang berbeza bentuk seperti tetingkap gelangsar aluminium dan tetingkap berbingkai. Fenglu juga satu pengilang pintu aluminiu dan bahagian aluminium pasang siap. Kami berkemampuan membekalkan tetingkap berkualiti yang lebih murah kepada pelanggan-pelanggan.
Pintu Aluminium Laman ini akan memberikan anda pandangan pintu aluminium Fenglu Aluminium Company Ltd. di China. Fenglu membekalkan anda pintu aluminium luar, pintu aluminium entri,dan pintu berbingkai aluminium.Fenglu adalah salah satu pengilang pintu aluminium yang paling besar dalam China dan berkemampuan memuaskan keperluan pintu aluminium pelanggan-pelanggan.