1. Laman utama
  2. Teknologi
  3. Kawalan Kualiti

Kriteria syarikat kami ialah "International Quality, Fenglu Aluminum Products".
Syarikat kami percaya bahawa "Kualiti Adalah Nyawa Syarikat" adalah princip kawalan kualiti. Kami telah menubuhkan sistem pengurusan kualiti yang mencapai standard antarabangsa dan mendapat pelbagai sijil kualiti produk, contohnya ISO9001:2000, ISO14001:2004, OHSAS18001:1999, DNY dari Norway, sistem kualiti industry tentera China dan lain-lain.

Syarikat kami melaksanakan peraturan pemeriksaan kualiti sebenarnya, iaitu "Tidak gunakan bahan mentah yang tak lulus " "Tidak hasil produk yang tak lulus " "Tidak keluar produk yang tak lulus ". Kami percaya prinsip kawalan kualiti, iaitu "Sistem pengawasan pengesanan sendiri dan pengesanan kualiti ". Dalam pusat pengesanan kualiti, kami menjalankan pemeriksaan dari mula ke tamat untuk memperolehi kualiti yang lebih bagus dan kestabilan yang lebih lama. Selain itu, syarikat kami mendirikan lebih daripada 450 pusat servis selepas jualan dan servis hotline percuma.

Syarikat kami mengekalkan semangat mencapai berkualiti bagus. Dengan semangat " Produk Yang Lebih Stabil Ialah Kualiti Paling Baik ", kami telah memenangi pasaran yang paling banyak dalam pemasaran ini.