1. Laman utama
  2. Tentang kami

Pada masa kini ekonomi global membaiki dan mengembang keperluan kuasa kumulatif dan permintaan bahan bangunan dengan tidak berhenti dan berkembang eksponennya. Satu kebaikan paling tinggi alumimium yang diguna sebagai bahan bangunan ialah beratnya ringan, kekuatan yang tinggi dan boleh dikitar semula. Produk aluminium nilai tambah mengurangkan penggunaan kuasa dan banyak menjimat perbelanjaan kuasa, selain itu ia juga merendahkan emisi karbon dalam beberapa jenis kegunaan. Atap aluminium membayangkan cahaya matahari 95 peratus dan meningkat efisien kuasa pembinaan. Bungkus aluminium yang boleh dikitar semula dan berat yang ringan juga menjimat kos penhantaran dan emisi karbon. Banyak kajian telah menunjukkan lebih kurang 20 peratus penggunaan kuasa dalam banyak industri bahan keluli. Sila pilihkan Fenglu untuk mendapat kombinasi sempurna bahan pembinaan efisien tertinggi dan ramah kea lam sekitar.

Kami adalah satu pengilang penyemperitan aluminium dalam China. Kami menumpukan perhatian dalam sector tingkap aluminium, pintu, dinding langsir, pagar, handrail, balustrades, balkoni, kolum,partition, tempat almari pangkaian, rel perabot, sink haba, radiator, silinder, paip, tiub, , pengatup, penyemperitan tent, extrusion membentuk, panel kerja membentuk, pancaran kekisi pengimpalan dan penyemperitan dengan bentuk khas, banyak produk boleh khas dihasil dengan penyaduran anod (termasuk menegak dan mendatar)dan penyaduran serbuk (termasuk tegak dan mendatar) dengan tingginya yang paling tinggi 13.50 meter.

Syarikat kami akan mengumpul 30 tahun pengalaman dalam bidang khas ini. Dengan pengetahuan khas, Fenglu memberikan pelanggan kami dengan produk penyemperitan aluminium yang harganya lebih bersaingan. Industri rel kelajutan tinggi dalam China telah dikembangkan cepatnya, oleh sedemikian Fenglu dapat memberikan produk yang bagus untuk memuaskan keperluan pelanggan dalam industri ini. Perniagaan Fenglu lain juga memberikan perhatian dalam industri secara bangunan perniagaan stesen keretapi, lapang terbang, pusat membeli-belah, sekolah, bank, hotel, hospital, stadium, pekerja Fenglu ialah tulang belakang syarikat kami dan kami mempunyai pekerja yang lebih 8000. Syarikat kami boleh menjalankan lebih 100 penekanan penyemperitan yang dari 800 ton ke 10,000 ton, oleh itu pengeluaran tahunan mencapai 600,000 metric ton penyemperitan aluminium.

Fenglu amat menumpukan perhatian dalam pemasaran tempatan dan telah membina lebih 4000 pengedar dan peruncit dalam China dan Taiwan. Fenglu ialah ketua industri dalam bidang pembangunan dan penggunaan aluminium dalam China. Pasaran antarabangsa kami juga berkembang dengan cepatnya, pelanggan dan pengedar antarabangsa kami juga mencapai 600 dan datang daripada 80 negara yang beza. Kami menyambut kedatangan pelanggan untuk melawat alat kemudahan pengeluaran yang komprehensif.

Pengawalan kualiti ialah satu falsafah perniagaan Fenglu dan kami juga amat mematuhi standard European dan USA, seperti ABS, DNV, Qualicoat, ASTM - B211, DIN-17615,BS-1474, BS EN -755, dan lain-lain.

Sila hubungkan kami jiga mempunyai soalan atau pertanyaan.

Tel.:
+86-757-85571632
+86-757-85518832
Faks: +86-757-85518581
+86-757-85529377
E-mail:
export@fenglu-alu.com
fenglualu@yahoo.com
Orang hubungan: Scott Lee