1. Laman utama
  2. Teknologi
    1. Sistem produktifFenglu adalah pengilang ekstrusi aluminium yang amat terkenal dengan kelengkapan canggih dan teknologi mahir di dalam China. Kami membekalkan pelbagai jenis produk aluminium dan kami berintegrasi R & D, pengilangan dan pemasaran.
    1. KelengkapanFenglu memiliki lebih daripada 100 talian penghasilan ekstrusi yang julatnya dari 550 ke 10000 tons dan mesinnya adalah diimport dari Japan dan Taiwan. Selain itu, kami juga memiliki talian pengeluaran penyalut serbuk dan PVDF yang diimport dari Britain dan France masing-masingnya.
    1. Pemeriksaan ProdukPemeriksaan kualiti produk syarikat kami yang termasuklah pemeriksaan bahan mentah ketika beli dan pemeriksaan produk semi siap dan siap. Pemeriksaan bahan mentah mesti dijalankan siap dalam 24 jam setelah beli dan mengeluarkan "Detecting And Testing Report ".
    1. Kawalan KualitiSyarikat kami percaya bahawa "Kualiti Adalah Nyawa Syarikat" adalah princip kawalan kualiti. Kami telah menubuhkan sistem pengurusan kualiti yang mencapai standard antarabangsa dan mendapat pelbagai sijil kualiti produk, contohnya ISO9001:2000, ISO14001:2004, OHSAS18001:1999, DNY dari Norway, sistem kualiti industry tentera China dan lain-lain.