1. Laman utama
  2. Teknologi
  3. Pemeriksaan Produk

Pemeriksaan kualiti produk syarikat kami yang termasuklah pemeriksaan bahan mentah ketika beli dan pemeriksaan produk semi siap dan siap. Pemeriksaan bahan mentah mesti dijalankan siap dalam 24 jam setelah beli dan mengeluarkan "Detecting And Testing Report ".

Syarikat kami menjalankan pemeriksaan kawalan kualiti produk yang semi siap dan siap dengan cara pemeriksaan komposisi dan analisis spektrometri. Selain itu, kami menggunakan cara vokasional individu untuk menaikkan kualiti ingot , kualiti tekanan, kualiti produk jadi dan menggunakan pemeriksaan secara rondaan dalam proses penghasilan.

Fenglu menggunakan kelengkapan yang lebih canggih dan pemeriksaan produk yang lebih sempurna antara syarikat-syarikat lain dalam China. Kelengkapan tersebut termasuklah spectrometer bacaan langsung, mesin ujian 100kN mikroelektronik penggunaan universal, kotak ujian semburan , meter kilat berdigit, 50X-1500X mikroskop kelogaman,kotak ujian cahaya Q-SUN xeno dan system ujian produk Luomi. Tambahan pula, pengesan kecacatan ultrasonic 10-5000nm, pengesan kecacatan ultrasonic, alat ujian gerigi, kelengkapan spektrofptpmetri untuk ukur color dan lain-lain.