Pintu Aluminium

  1. Laman utama
  2. Produk
  3. Pintu Aluminium
    1. Pintu Lipat AluminiumKami membekalkan penganodan, penyalutan serbuk dam permukaan elektroferesis dengan perbagai warna.
      Syarikat kami boleh membekalkan profil dan juga tetingkap dengan kaca. Borang ditanya

Laman ini akan memberikan anda pandangan pintu aluminium Fenglu Aluminium Company Ltd. di China. Fenglu membekalkan anda pintu aluminium luar, pintu aluminium entri,dan pintu berbingkai aluminium.Fenglu adalah salah satu pengilang pintu aluminium yang paling besar dalam China dan berkemampuan memuaskan keperluan pintu aluminium pelanggan-pelanggan. Syarikat kami mempunyai lebih daripada 20 tahu pengalaman, oleh itu kami berkemampuan menghasil pintu dan tetingkap yang berkualiti.Di Fenglu, kami mempunyai amat banyak pekerja dan pereka bentuk yang berpengalaman dan juga kelengkapan yang canggih untuk menghasil pintu dan tetingkap aluminium. Selain itu, syarikat kami menghasilkan pintu dan tetingkap aluminium dengan maklumat dan nasihat daripada pakar seni bina dan pembina.
Gambar dalam laman ini menunjukkan contoh pintu aluminium. Tetingkap dan pintu aluminium berkualiti tinggi boleh memuaskan pelbagai keperluan dalam pelbagai pembinaan baru dan projek. Syarikat kami memiliki sistem servis yang amat sempurna dan produk aluminium syarikat kami telah dijual ke negara luar yang banyak. Selain itu, syarikat kami mengembangkan tetingkap dan pintu aluminium untuk memudahkan pelanggan-pelanggan tempatan dan juga membinakan hubungan dengan pasaran antaranbangsa.